Mutlulargücü’den İyi Başlangıç!

Perşembe günü açılış maçında Cska Filistin ile Mutlulargücü takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Mutlulargücü ilk yarısını 5 0 önde tamamladığı maçtan 8 4 lük skorla galip ayrılıp lige galibiyetle başladılar.

Mutlulargücü takımı maça hızlı başlarken devreyi 5 0 önde tamamladılar. 2. yarıda kalelerinde goller görseler de ilk yarıdaki skor avantajının kredisini iyi kullanan ekip sahadan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Oyun disiplininden kopmayan ekip genel anlamda iyi mücadele ederken bireysel anlamda yetenekli oyuncularının iyi kullanıp gol yollarında etkili oldular. Selahattin 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Eyüp ve Miko da maçı 2 şer golle tamamladı.

Cska Filistin takımı maça 1 kişi eksik başlarken ilk yarıda bunun eksikliğini hissetti ve devreye beklemediği bir skorla girdi. 2. yarıda Tayfun’un oyuna dahil olmasıyla maça ortak olan ekip buldukları gollere rağmen kaçırdıklarıyla oyundan düştüler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Yasin yediği 8 gole karşın kurtarışlarıyla yıldızlaşırken Tayfun da oyuna girdiği 2. yarıda 4 golüyle gecenin dikkat çeken ismi oldu.

Maçın Adamı: Selahattin

Maçın Gümüş Adamı: Eyüp

Maçın Kalecisi: Ahmet

Maçın Defansı: Miko

Maçın Ortasahası: Abbas

Maçın Forveti: Selahattin

Maçın Centilmeni: Reşat

Maçın Golü: Tayfun