Özlüce Dur Durak Bilmiyor!

Gecenin maçında Özlüce Fc ile Beyazıd City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan ve futbol kalitesinin çok yüksek olduğu mücadelede kazanan farklı skorla Özlüce Fc oldu ve yükselişlerini sürdürmeye devam ettiler.

Özlüce Fc yıldız isimleriyle orta alanda oldukça etkileyici bir oyun sergilerken gol yollarında rakip kaleyi oldukça zorladılar ve skor anlamında üst düzey bir performans sergileyip sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Hem paslaşmaları hem rakip kaleye etkili şutları rakibin direncini kıran unsurlar olurken savunmadaki mücadeleleri de rakibin gol yollarında istediklerini yapamamalarına sebep oldu ve farklı galibiyet kendiliğinden geldi. Mete orta alandaki etkili oyunu ve golleriyle gecenin yıldızı olurken Tayfun da savunmadaki etkili oyunuyla rakibe göz açtırmadı.

Beyazıd City maç boyunca gayretli oynasa da, iyi pas yapıp rakip kaleye iyi gitseler de skor üretmekte zorlandılar ve rakibe diş geçiremediler. Aslında kendileri kötü oynamadı ama rakibe yetemediler, rakibin etkili oyunu karşısında çaresiz kaldılar diyebiliriz. As kadroda eksikler olurken yerine gelen oyuncular yetenekli oyuncular olsalar da takım olgusunu sahaya yansıtamadılar, takım olamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Kaptan Samet orta alana çok istekli oynarken arkadaşlarına birçok pozisyon hazırlamasına karşın takım halinde son vuruşlarda çok şanssızdılar.

Maçın Adamı: Metehan

Maçın Gümüş Adamı:

Maçın Kalecisi: Mücahit

Maçın Defansı: Tayfun

Maçın Ortasahası: Berkay

Maçın Forveti: Mete

Maçın Golü: Mete

Maçın Centilmeni: Sabrican