Özlüce Estirmeye Başladı!

Gecenin ilk maçında Özlüce Fc ile Ulus Gb takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Özlüce Fc ilk yarısını 7 2 önde tamamladığı maçtan 9 8 lik skorla galip ayrılıp bu sezon bambaşka bir takım olduklarını gözler önüne serdiler.

Özlüce Fc takımı maça çok iyi başlarken yıldızlarla dolu kadrosuyla ilk yarıda rakip kaleye gol olup yağdılar. Skor üretmekte zorlanmayan ekip izleyenlerin gözlerinin pasını silerken 2. yarıda vites düşürmeleriyle kalelerinde goller görseler de maçı kazanmasını bildiler ve sezonun ilk galibiyetini aldılar. Hem savunma hem hücum anlamında iyi bir maç çıkaran ekip sezonun formda ekibi Ulus Gençlerbirliği takımına karşı bir devrede en çok gol atan ekip olurken bu performanslarıyla ligde çok can yakacaklarının sinyallerini verdiler. Berkay ve Hazar 3 er golle takımın en skorer oyuncuları olurken Metehan da maçı 2 golle tamamladı.

Ulus Gb takımı oyun anlamında aslında maça kötü başlamasalar da kalelerinde gördükleri peş peşe gollerle adeta şok yaşadılar. Kalelerinde çok kolay goller gören ekip 2. yarıda kaleci değişikliğine giderken bu değişiklik oyuna ve skora olumlu yansıdı ve buldukları gollerle maça ortak olmalarına karşın beraberlik golünü bulamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Abdullah orta alanda takımın en aktif oyuncusu olurken 3 golle Cengiz’le birlikte takımın en skorer oyuncuları oldular.

Maçın Adamı : Berkay

Maçın Gümüş Adamı: Hazar

Maçın Defansı: Tayfun

Maçın Ortasahası: Berkay

Maçın Forveti: Hazar

Maçın Golü: Abdullah

Maçın Centilmeni: Cengiz