Palermo’dan Müthiş Geri Dönüş!

Gecenin kapanış maçında Palermo ile Ayyıldız takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen ve büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan 5 3 lük skorla Palermo takımı oldu ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.

Ayyıldız takımı galibiyet hasretini bu maçta da sürdürmesine karşın 3. maçlarında en iyi oyunlarını sergilediler ve güçlü rakiplerine karşı ilk yarıda 3 0 lık skor üstünlüğünü yakaladılar. Yenilen gollerle oyundan düşen ekip maça tutunmakta zorlanırken ellerinde olan maçı adeta rakibe hediye ettiler. Yeni yapılan takviyelerle üst düzey bir takım hüviyetine bürünen ekip eski Şampiyonlardan olan Palermo karşısındaki skor avantajını koruyabilselerdi sahadan farklı skorla galip bile ayrılabilirlerdi. Özellikle hücum hattında etkili isimleri kadrolarında barındıran ekip biraz basit goller yediler ve maçı da bu şekilde kaybettiler diyebiliriz.

Palermo takımı maça tutuk başlarken ilk yarıda hiç de beklemedikleri bir skorla karşılaştılar ve 3 0 geriye düştüler. Furkan’ın jeneriklik golüyle umutlanan ekip devreye 3 1 geride girerken 2. yarıda şaha kalktılar ve tecrübelerini konuşturarak maçı çevirmesini bildiler, sahadan 5 3lük skorla galip ayrıldılar. İlk yarıdaki skora rağmen maçı kazanma umudunu hiç kaybetmeyen ekip çok önemli bir galibiyete imza atarken bu sezon iyi işler yapabileceklerinin sinyallerini verdiler. Furkan ve Metehan gibi 2 gol silahını elinde bulunduran ekip gol yollarında sıkıntı çekmezken Furkan 3, Metehan ise 2 golüyle skora katkı sağladılar.

Maçın Adamı: Furkan

Maçın Gümüş Adamı: Metehan

Maçın Kalecisi: Güray

Maçın Defansı: Kudret

Maçın Ortasahası: Metehan

Maçın Forveti: Furkan

Maçın Golü: Furkan

Maçın Centilmeni: Kudret