Pijon Salladı Ama Yıkamadı!

Günün ilk maçında Legend Güllük ile Pijon takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan Legend Güllük takımı olurken galibiyet serisini sürdürmeye devam ettiler.

Legend Güllük takımı ilk yarıda skor bulmakta zorlanmazken buldukları erken gollerle ilk yarıyı 2 0 önde tamamladılar. 2. yarıya da hızlı başlayan ekip farkı 3 e çıkarsa da savunmada yaptıkları basit hatalarla skor bir anda 3 3 e geldi. Son bölümlerde gelen gollerle maçı kazanan ekip stresli maçtan 3 puanla ayrılmasını bildiler. Genel olarak iyi mücadele eden ve çok iyi paslaşmalar yapan ekip göze hoş gelen gollerle bu güzel oyunlarını süslerken sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar diyebiliriz. Burak attığı 3 golle yine gecenin yıldızı olurken diğer goller Furkan ve Mert’ten geldi.

Pijon takımı son haftalardaki kötü görüntüsünün aksine güçlü rakibine karşı maç boyunca iyi mücadele edip maçın başlarında yenik duruma düşmelerine rağmen oyundan düşmediler ve sürekli maçın ve mücadelenin içinde oldular. 2. yarıda rakip savunmanın hatalarını iyi değerlendiren ekip skora denge getirseler de bunu koruyamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Alınan mağlubiyete rağmen mücadele yapısı, düşüşe son verdiklerini ve yeniden çıkışa çıktıklarının göstergesi oldu. Adem Melih ve Erkan takımın gollerine imza atan isimler oldular.

Maçın Adamı: Burak

Maçın Gümüş Adamı: Mert

Maçın Kalecisi: Olcay

Maçın Defansı: Mert

Maçın Ortasahası: Furkan

Maçın Forveti: Burak

Maçın Golü: Adem
Maçın Centilmeni: Erkan