Pijon Tecrübesiyle Galip!

Günün ilk maçında Pijon ile Mutlular Gücü takımları karşı karşıya gelirken lige hızlı başlangıç yapan Mutlulargücü tecrübeli rakibi karşısında maçı son bölüme kadar önde götürse de son bölümlerde yedikleri talihsiz gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve ilk yenilgisini tatmış oldular.

Pijon takımı maça iyi başlamış olmasına karşın net pozisyon bulmakta zorlanırken bugün tutuk bir performans sergilediler. Zaman zaman kazanmayı çok isteyip bu yönde hareket etseler de bunu pozisyona çevirmekte zorlanan ekip gol bulmakta zorlanırken son dakikalarda gelen gollerle galibiyete uzanmasını bildiler ve sahadan kritik bir galibiyetle ayrıldılar. Adem attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer goller Osman ve Bilal’den geldi.

Mutlulargücü maç boyunca sahada çok koşup iyi mücadele ederken son dakikalara kadar skor avantajını elinde tuttular. Genç ve tecrübesiz olmalarına karşın yetenekli ayaklarıyla ve çok koşmalarıyla bu handikapı kapatan ekip bu maçta buldukları pozisyonları değerlendirip farkı açabilselerdi sahadan rahat bir galibiyetle ayrılabilirlerdi fakat farkı açma şansını defalarca değerlendiremediler. Son bölümlerde gelen gollerle yıkılan ekip sahadan mağlubiyetle ayrılırken ilk yenilgilerini tatmış oldular. Barış 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer gol Eyüp’ten geldi.

Maçın Adamı: Adem

Maçın Gümüş Adamı: Osman

Maçın Kalecisi: Yasin

Maçın Defansı: Bilal

Maçın Ortasahası: Osman

Maçın Forveti: Adem

Maçın Golü: Barış

Maçın Centilmeni: Bilal