Salı’nın Kazananı Atmosfer Hediyelik!

Salı gününün kapanış maçında Ankaragücü ile Atmosfer Hediyelik takımları karşılaşırken kıran kırana geçen maçta kazanan Atmosfer Hediyelik oldu ve aynı gün içinde 2. maçını kazandı.

Atmosfer Hediyelik takımı zaman zaman zorlandığı maçta geriye düşmesine karşın son bölümlerde tecrübesiyle bulduğu gollerle skor avantajını eline aldı ve skoru da koruyarak sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Oldukça zorlu geçen maçta Atmosfer Hediyelik takımı kontra toplarla etkili olurken belki de son zamanların en zorlu maçını çıkardı. Batuhan orta alanda basmadık yer bırakmazken Tayfun yine golleriyle galibiyette büyük rol oynadı.

Ankaragücü takımı maça iyi bir oyunla başlarken maçın genelinde rakibe göre topla daha çok oynayan taraf olmalarına rağmen skor üretmekte zorlanan ekip daha çok uzaktan şutlarla gol aradılar, bunda da rakip kaleciyi geçmekte zorlandılar. Özellikle son bölümlerde rakip kaleyi abluka altına alan ekip etkili şutlarla gol ararken savunmada verdikleri boşluklarla kontra toplarda rakibe pozisyon verdi ve beklemedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Buna rağmen güçlü rakiplerini oldukça zorlayan ekip önümüzdeki maçlar için çok can yakacaklarını göstermiş oldular.

Maçın Adamı: Tayfun

Maçın Gümüş Adamı: Gökdeniz

Maçın Kalecisi: Arif

Maçın Defansı: Emre

Maçın Ortasahası: Serkan

Maçın Forveti: Tayfun

Maçın Centilmeni: Yasin

Maçın Golü: Emre