Salzburg Finallere Galibiyetle Başladı!

Final Four 1. hafta maçında Cska Filistin ile Salzburg takımları karşı karşıya gelirken Cska Filistin takımı devresini 3 2 önde tamamladığı maçtan 7 5 lik skorla mağlup ayrıldı ve Salzburg gruplara galibiyetle başlayarak final yolunda önemli bir avantaj sağladı.

Salzburg takımı maça istediği gibi başlayamazken ilk yarıyı geride tamamladı. 2. yarıda rakibin 1 kişi eksik oynamasını avantaja çeviren ekip son bölümlerde skor avantajını eline alırken son 5 dakikada attığı gollerle sahadan 7 5 lik skorla galip ayrıldılar ve gruplara galibiyetle başladılar. İlk yarıda tutuk bir oyun sergileyen ekip 2. yarıda hiç zorlanmadan ve tek kale bir oyun sergilerken sahadan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Mustafa 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Tayfun da maçı 2 golle tamamladı.

Cska Filistin maça iyi başlarken ilk yarıda skor avantajını elinde tutmasına karşın ilk yarının sonlarında Fatih’in kırmızı kart görmesiyle sahada 6 kişi kaldı ve belki de maçı o anda kaybetti. 2. yarının başında gol bulup farkı 2 ye çıkarmalarına karşın rakip kaleye neredeyse hiç gidemeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Reşat, Okan, Hakan’ın oyundan düşmesiyle rakibe direnç gösteremeyen ekip rakibe 2. yarıda teslim oldu diyebiliriz. Okan oyundan düşene kadar takımın en etkili isimlerinden olurken Serkan da misafir geldiği takımda maçı 2 golle tamamladı, Arif etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tutmaya çalışırken Yunus da kornerden attığı 2 golle dikkat çeken isim oldu.

Maçın Adamı : Mustafa

Maçın Gümüş Adamı: Tayfun

Maçın Kalecisi: Arif

Maçın Defansı: Yasin

Maçın Ortasahası: Mustafa

Maçın Forveti: Tayfun

Maçın Golü: Serkan

Maçın Centilmeni: Hakan