Skor – Sertlik Geçidir, Dostluk Baki Kalır!

Ding Dong 76 ile İsra Market takımları karşı karşıya gelirken baştan sona hem oyun hem skor avantajını elinde tutan İsra Market sahadan farklı skorla galip ayrılıp lige galibiyetle merhaba dediler.

İsra Market maça fırtına gibi başlarken henüz ilk dakikalardan skor avantajını eline alıp rakip kalede olup olup yağmaya başladılar. Gol yollarındaki birbirinden etkili silahlarını çok iyi kullanan ekip skor üretmekte zorlanmazken bu tempoyu 2. yarıda da sürdürünce sahadan farklı skorla galip ayrıldılar. Hem hücum hattı hem savunma hattı hem de kalecisi ile tam anlamıyla takım görüntüsü veren ekip rakip takımı gol yağmuruna tutarken önümüzdeki maçlar adına rakiplerine göz dağı verdiler. Veysel attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken Cabbar ve Ömer de skora 3 er gollük katkı sağladılar. Fırat kurtarışlarıyla, Emin ise orta alandaki etkili oyunuyla maçın gizli kahramanlarından oldular.

Ding Dong 76 takımı maça erken yedikleri gollerle başlarken motivasyon kaybı yaşadılar ve maça tutunamayarak sahaan farklı skorla mağlup ayrıldılar. Rakip her ne kadar kardeş takımları olsa da mücadele üst düzey olurken böylesine bir rakibe kalecisiz çıkmaları en büyük handikaplarıydı ve adeta intihar oldu diyebiliriz. Gol yollarında rakip kalede pozisyonlar bulmalarına karşın rakip takım kalecisinin üst düzey performansına takılan ekip maça tutunamadı ve hedef anlamında maça erken havlu attılar. Açılan farka rağmen oyunu bırakmasalar da skor üretemeyen ekip beklemedikleri bir skorla maçtan mağlubiyetle ayrıldılar.

Maçın Adamı: Veysel

Maçın Gümüş Adamı: Ömer

Maçın Kalecisi: Fırat

Maçın Defansı: Muhammed

Maçın Ortasahası: Emin

Maçın Forveti: Veysel

Maçın Golü: Veysel

Maçın Centilmeni: Zeki