Son Şampiyon Kazanmaya Devam Ediyor!

Gecenin sonucu merakla beklenen diğer maçında geçen sezonun Şampiyonu Ayaz Ticaret ile Legend Güllük takımları karşı karşıya gelirken Ayaz Ticaret güçlü rakibini mağlup edip ligdeki ilk yenilgilerini tattırdı.

Son Şampiyon yoluna dolu dizgin devam ederken güçlü rakibini kaliteli ayaklarıyla geçmesini bildi ve geçen sezonki form grafiğini korudu. Maç boyunca mücadeleyi hiç bırakmayan ekip rakip kalede etkili ataklar yaparken skor üretmekte zorlanmadılar ve 3 puanı ceplerine koydular. Kaçırılan gollere rağmen maçı kazanacak skoru yakalayan ekip savunmada zaman zaman boşluklar verseler de güçlü rakiplerine karşı yenilecek minimum sayıda gol yiyerek oyundan düşmediler. Kerem attığı 3 gol 2 asistle geceye damgasını vuran isim olurken gol kaçırma kralı Seyit de maçı 2 golle tamamladı.

Legend Güllük takımı aslında önceki maçlara bakışla düşük performanslar oynamadılar fakat son vuruşlarda çok şanssızdılar ve özellikle maçın sonlarında kırılma anlarında değerlendirmedikleri pozisyonlar kalelerinde gol olarak sonuçlanınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genel anlamda göze hoş gelen futbol oynayan ekip bu maçta da iyi bir performans sergilerken gel gitlerin çok olduğu müsabakadan son bölümlerde yedikleri gollerle mağlup ayrıldılar. Burak attığı 3 golle takımın skorer oyuncusu olurken bu performansı puan için yeterli olmadı.

Maçın Adamı: Kerem

Maçın Gümüş Adamı: Seyit

Maçın Kalecisi: Hakan

Maçın Defansı: Kerem

Maçın Ortasahası: Mücahit

Maçın Forveti: Seyit

Maçın Golü: Seyit

Maçın Centilmeni: Mert