Son Şampiyon Sansasyonel Galibiyetle Döndü!

Son Şampiyon Ayaz Ticaret lige bomba gibi dönerken yıldızlarla dolu kadrosuyla güçlü rakibini gol bombardımanına tutarak sahadan 16 6 gibi rakibe de bakışla sansasyonel bir skorla galip ayrılıp bu sezon da şampiyonluğun en ciddi adaylarından olduklarını gösterdiler.

Ayaz Ticaret maça fırtına gibi başlarken maçın başlarında skor üretmekte zorlanmadılar. İlk yarıda rakip oyuna ortak olsa da 2. yarıda gelen peş peşe goller rakibi de oyundan düşürdü ve sahadan da 16 6 lık skorla galip ayrılarak çok büyük sükse yaptılar. Gol yollarında Seyit, Cihan Özgür gibi etkili gol silahlarını bulunduran ekip birbirinden güzel gollere imza atarken güçlü rakibine karşı iyi de savunma yaparak minimum denecek sayıda gol yediler. Özgür 6 golüyle gecenin yıldızı olurken Cihan da üst düzey performansını 4 golle süsledi, Seyit ise dünyaları kaçırmasına karşın maçı 4 golle tamamladı.

Sezonun Flash ekibi Özlüce Fc sahaya eksik isimlerle çıksa da yine de iyi bir kadro ile mücadele etmelerine karşın tecrübe eksikliği devreye girdi ve 2. yarıda yedikleri gollerle oyundan düşüp sahadan tarihi bir skorla mağlup ayrıldılar. Aslında bu tür skorlar zaman zaman takımların başlarına gelebilir olsa da genç ekibin bu kadro yapısı ile bu şekilde mağlup olması tabiri caizse takipçilerini şaşkınlığa uğrattı. Kötü bir oyun oynamamalarına karşın son vuruşlarda şanssız bir maç geçiren ekip savunmada da verdikleri boşlukların bedelini ağır ödediler. Efe orta alanda takımın iyilerinden olurken Ali de istekli oyununu Efe gibi 2 golle süsledi.

Maçın Adamı: Özgür

Maçın Gümüş Adamı: Cihan

Maçın Kalecisi: Murat

Maçın Defansı: Mücahit

Maçın Ortasahası: Cihan

Maçın Forveti: Özgür

Maçın Golü: Cihan

Maçın Centilmeni: Ali