Texas City Galibiyetle Başladı!

Balıklı Heat ile Texas City takımlarının karşı karşıya geldiği maçta ilk yarısı Texas City takımının farklı skorla üstünlüğü ile tamamlanmasına karşın 2. Yarıda Balıklı Heat farkı eritmeyi başarsa da kazanan Texas City oldu ve sezona galibiyetle başladılar.

Texas City takımı yıldız isimleri ile skor üretmekte zorlanmazken gol yollarında oldukça başarılı bir maç çıkardılar. İyi pas yapıp son vuruşlarda yüksek yüzde ile oynayan ekip 2. Yarıyı 1 kişi eksik oynasa da Son bölümlerde buldukları gollerle sahadan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Ercan attığı 4 golle takımın en skorer ismi olurken kritik golleriyle takımını ayakta tuttu, Emirhan ve Furkan da 2 gole imza attılar.

Balıklı Heat takımı maça ıstediği gibi başlayamazken gol yollarında net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Özellikle final paslarında yapılan hatalı tercihler net pozisyonları harcamalarına sebep olurken savunmada verilen boşluklar da yenilen gollerle oyundan düşmelerine sebep oldu. 2. Yarıda Burak’ın attığı goller takımını maça ortak etse de galibiyet golünü bulamayan ekip sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Burak 5 golüyle takımın en sivrilen oyuncusu olurken Yasin de maçı 2 golle tamamladı.

Maçın Adamı: Ercan

Maçın Gümüş Adamı: Burak

Maçın Kalecisi: Murat

Maçın Defansı: Ahmet

Maçın Ortasahası: Ercan

Maçın Forveti: Burak

Maçın Golü: Burak

Maçın Centilmeni: Furkan