Ulus Rövanşı Farklı Aldı!

Ulus Gb ile Ding Dong 76 takımları rövanşta karşı karşıya gelirken Ulus Gb takımı rövanşı farklı aldı ve ligdeki iddiasını yinelemiş oldu.

Ulus Gb takımı yaptıkları takviyelerle bambaşka bir takım hüviyetine kavuşurken sergiledikleri oyunu ve kadro yapılarını sezona ve play off lara yansıtabilirlerse aradıkları dereceyi yakalayabilirler diye düşünüyorum. Genel anlamda iyi pas yapan etkili ve atak bir oyun sergileyen ekip rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanmazken attıklarının bir mislini de kaçırmalarına rağmen sahadan farklı skorla galip ayrıldılar. Savunmada minimum hata ile oynayan ekip orta alanda da başarılı bir oyun sergilerken rakip kaleye gol olup yağdılar. Cengiz Ulaş ikilisi 7 golle takımın skor yükünü çeken isimler olurken Abdurrahman Mücahit’le orta alanda çok etiliydiler, Serhat ise takımıyla çıktığı ilk maçta üst düzey bir performans sergiledi.

Ding Dong 76 takımı maça istediği gibi başlayamazken iyi mücadele etseler de rakibin etkili kadrosuna karşı direnemediler. İleri uçta Emrah’la etkili olmaya çalışsalar da rakibin katı savunması karşısında zorlanan ekip son vuruşlarda çok şanssızdılar, rakip kaleciyi ve direkleri birçok pozisyonda geçemediler. Kadroda uyum sorunu da dikkatlerden kaçmazken iyi mücadeleye rağmen son vuruşlardaki şanssızlık mağlubiyeti getirdi. Takımın golleri Kaptan Zeki ve Emrah’tan geldi.

Maçın Adamı: Ulaş

Maçın Gümüş Adamı: Cengiz

Maçın Kalecisi: Feyyaz

Maçın Defansı: Serhat

Maçın Ortasahası: Abdurrahman

Maçın Forveti: Ulaş

Maçın Golü: Cengiz

Maçın Centilmeni: Zeki