Wolves Furkan’ı Geçemedi!

Cumartesi günü maçında Wolves ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta takımlar yenişemedi ve sahadan 1 er puanla ayrıldılar.

Wolves takımı maç boyunca oyunun hakimi olurken etkili oyunlarına rağmen rakip kalecinin başarılı performansını geçemediler ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Son vuruşlarda şanssız olan ekip çok net pozisyonları cömertçe harcarken kazanabilecekleri bir maçtan 1 puanla ayrıldılar ve galibiyet umutlarını sonraki maçlara bıraktılar. Başarılı oyuncuları kadrolarında bulundurmalarına karşın gol yollarındaki şanssızlıklarından dolayı 3 puan hasretini bu maçta da sürdürdüler. Caner oyunu yine çok iyi kurarken Kerim de etkili bindirmeleriyle birçok atağın içinde oldu, ikili maçı 1 er golle tamamladı.

Fight Club takımı mütevazi kadrosuyla maç boyunca güçlü rakibine karşı çok iyi mücadele ederken özellikle kaleci Furkan’ın kalesinde devleşmesiyle ayakta kaldılar ve bu zorlu maçtan 1 puanla ayrılarak 3. maçta puanlarını 4 e çıkardılar. Genel anlamda çok iyi mücadele eden ekip savunmada çok diri bir görüntü sergilerken Semih’in maçın başlarında sakatlanıp kendini zorlayarak maçı tamamlamaya çalışması handikapına rağmen genç oyuncunun özverili oyununu 1 de golle süslemesiyle takımına katkı sağladı. Tahsin savunmada tecrübesiyle ciddi katkı sağlarken maçın başlarında takımını öne geçiren isim oldu, Murat da maç boyunca çok iyi mücadele ederken Furkan kurtarışlarıyla alınan beraberlikte büyük rol oynadı.

Maçın Adamı: Furkan

Maçın Gümüş Adamı: Caner

Maçın Kalecisi: Furkan

Maçın Defansı: Tahsin

Maçın Ortasahası: Caner

Maçın Forveti: Kerim

Maçın Golü: Semih

Maçın Centilmeni: Murat