Wolves Galibiyetle Tanıştı!

Çarşamba günü açılış maçında Los Galacticos ile Wolves takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Wolves takımı sahadan 6 4 lük skorla galip ayrıldı.

Wolves takımı maça hızlı başlarken erken buldukları gollerle skor avantajını eline aldılar. İlk yarının sonlarında rakibin eksik kalmasıyla daha da rahatlayan ekip rakip savunmada çok net pozisyonlar bulurken çok ciddi bir farka gitme şansını değerlendiremedi. Kalelerinde goller görmelerine rağmen rakip kalede 3 e 1 yakaladıkları pozisyonlarla skor üreten ekip sahadan galibiyetle ayrıldı. Caner attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Fatih de 2 gole imza attı.

Los Galacticos takımı maça istediği gibi başlayamazken yedikleri erken gollerle oyundan düştüler. Kırmızı kart sonrası 6 kişiyle oldukça zorlanan ekip savunmada büyük boşluklar verirken maça tutunamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Bu maçta oyun adına çok bir şey ortaya koyamayan ekip önceki maçların gerisinde bir performans sergilediler. Barış 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı: Caner

Maçın Gümüş Adamı: Fatih

Maçın Kalecisi: Ercan

Maçın Defansı: Batuhan

Maçın Ortasahası: Caner

Maçın Forveti: Kerim

Maçın Centilmeni: Caner

Maçın Golü: Caner