Wolves Hayata Döndü!

Gecenin son maçında Wolves ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken dengede giden maçta Wolves etkili oyuncuları ve buldukları net pozisyonları değerlendirerek sahadan galibiyetle ayrıldılar ve üzerlerindeki ölü toprağını attılar.

Wolves önceki hafta aldığı ağır yenilginin tedirginliği ile sahaya çıkarken istekli oyunuyla bu tedirginliği üzerlerinden atıp sahadan galibiyetle ayrılarak üzerlerindeki ölü toprağını attılar. Maç boyunca göze hoş gelen bir futbol sergileyen ekip rakip kaleye iyi giderken etkili ayaklarını iyi kullanıp gol yollarında istedikleri organizasyonları yaparak sonuca gittiler. Mehmet Ali ve Ömer 2 şer golle takımın en skorer oyuncuları oldular.

Fight Club aslında sahaya iyi bir kadro ile çıkmış olmalarına karşın yaptıkları bireysel hatalardan dolayı yenilen gollerle skor olarak rakibin gerisinde kaldılar. Maçı bırakmayan ekip son düdüğe kadar iyi mücadele edip rakip kaleye iyi yüklenseler de aradıkları golleri bulamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Savunmada iyi mücadele eden ekip orta alanda rakibe üstünlük kuramazken son vuruşlarda da çok şanssızdılar. Takımın golleri Furkan, Tahsin ve Murat’tan geldi.

Maçın Adamı: Enes

Maçın Gümüş Adamı: Kerim

Maçın Kalecisi: Furkan

Maçın Defansı: Samet

Maçın Ortasahası: Caner

Maçın Forveti: Enes

Maçın Golü: Furkan

Maçın Centilmeni: Caner