Yenilmez Armada!

Günün kapanış maçında Atmosfer Hediyelik ile Best Fc takımları karşı karşıya gelirken Atmosfer Hediyelik kazanma alışkanlığını bu zorlu maçta da sürdürüp liderliğine devan etti.

Atmosfer Hediyelik takımı oyun anlamında bekleneni veremese de güçlü rakibi karşısında iyi savunma yapıp dirençli bir görüntü sergileyerek ayakta kaldılar ve Tayfun’la buldukları gollerle maçı kazanmasını bildiler. Bu sezon yenilgi yüzü görmeyen ekip galibiyet serisini bu maçta da sürdürürken gol yollarında Tayfun’un bitiriciliği yine galibiyette büyük rol oynadı ve kaptan attığı 5 golle geceye damgasını vurdu. Savunma hattı yine dirençli bir görüntü sergilerken Güray kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.

Best Fc takımı ligde çıktığı ilk maçtan mağlubiyetle ayrılsa da kaliteli ayaklarıyla dikkat çekti ve gol yollarında oldukça etkililerdi. Topla genel anlamda rakibe göre daha fazla oynamalarına karşın rakip savunmayı geçmekte zaman zaman zorlanan ekip rakip kaleyi uzaktan şutlarla sürekli yokladılar, gol adına her şeyi yaptılar fakat yedikleri goller maçı kaybetmelerine sebep oldu. Hücum anlamında iyi bir maç çıkaran ekip savunma anlamında dağınık bir görüntü sergileyince maça tutunamazken buna rağmen gelecek adına iyi işler yapacaklarının sinyallerini verdiler. Burak attığı 4 golle yıldızlaşırken Berkay da maçı 1 golle tamamladı.

Maçın Adamı: Tayfun

Maçın Gümüş Adamı: Burak

Maçın Kalecisi: Güray

Maçın Defansı: Yasin

Maçın Ortasahası: Burak

Maçın Forveti: Tayfun

Maçın Golü: Tayfun

Maçın Centilmeni: Burak