Yıldırım Derbisinde Kazanan Legend Güllük!

Günün ilk maçında Beyazıd City ile ligin yeni ekibi Legend Güllük takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan Legend Güllük takımı oldu ve lige net bir skorla galibiyetle başlayıp ilerleyen haftalarda çok can yakabileceklerinin sinyallerini verdiler.

Legend Güllük takımı ligde çıktıkları ilk maçta oldukça etkili bir oyun sergilerken ilk yarıdaki atak oyunuyla skor avantajını ilk yarıdan ellerine aldılar. 2. yarıda vites düşüren ekip skoru korurken maçtan 5 2 lik net skorla galip ayrılmasını bildi. Savunma anlamında oyun disiplininden kopmayan ekip rakibe karşı dirençli bir görüntü vererek çok da pozisyon vermezken ileri uçta Mertcan ve Burak’la etkili olup skor üretmekte zorlanmadılar. Mertcan 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Burak da maçı 2 golle tamamladı.

Beyazıd City sahaya aslında iyi bir kadro ile çıkmasına karşın rakibin gol yollarındaki üstünlüğü karşısında zorlandılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Eksik oyuncuların yokluğunu hisseden ekip gol yollarında istediklerini yapamazlarken özellikle ilk yarıda dağınık bir görüntü sergilediler. 2. yarıda net pozisyonlar bulmalarına karşın bunu skora yansıtamayan ekip sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Takımın golleri Melih ve Osman’dan geldi.